Sobe in apartmaji

Odprite okna in uživajte v pogledu na reko ter veličasten grad, ki bedi nad tisočletnim mestom Škofja Loka!

V butičnem hotelu CEH - od 1720, smo vsem sobam in apartmajem namenili prav posebno pozornost. Med tristoletnimi stenami vas pričakujejo sodobno urejeni prostori, opremljeni z vsem udobjem 21. stoletja.
Vsak na svoj način, s posluhom za detajle, predstavlja zgodovinsko rokodelstvo in obrt: kovaštvo, lončarstvo, klobučarstvo, krojaštvo, medičarstvo in čebelarstvo.

Nudimo vam nočitev z zajtrkom, najem enot in brezplačno parkirišče.  

Sobe in studio se lahko po potrebi med seboj povežejo in sprejmejo tudi do 10 oseb. Vsaka enota ima lastno kopalnico, klimo, TV z ravnim ekranom - kabelski programi, brezplačen visoko hitrostni internet (optika) + WiFi, pametne instalacije. Kuhinje so sodobno opremljene, na voljo boste imeli indukcijsko kuhalno ploščo, napo, pomivalni stroj, mikrovalovno pečico, hladilnik z zamrzovalnikom, toaster, grelnik vode in koš za ločevanje odpadkov.
Za vaše popolno udobje smo poskrbeli z izbranim pohištvom, tkaninami v umirjenih barvnih odtenkih in posebej izdelanimi nadstandardnimi vzmetnicami. Okna boste lahko zastrli z lesenimi notranjimi polkni. Za boljše počutje smo hlajenje in ogrevanje povezali s pametnimi inštalacijami, ki omogočajo individualno želeno nastavitev v vsakem prostoru posebej.
V skrbi za okolje smo pri obnovi v letu 2017 uporabili naravne zidne apnene materiale in barve. Zavzemamo se za trajnostni turizem in sledimo njegovim smernicam. Sanitarno vodo ogrevamo s toplotno črpalko. Svež zrak v prostoru pa zagotavljamo z avtomatskim prezračevanjem - rekuperacijo (primerno za alergike), ki znižuje porabo energentov.

Pri nas vas čakajo čudovite počitnice!


KOVAŠKI APARTMA
za 4 osebe + 2 dodatna ležišča


LONČARSKI STUDIO
za 2 osebi


KLOBUČARSKO KROJAŠKA
dvoposteljna soba + 2 dodatna ležišča


ČEBELARSKO MEDIČARSKA
dvoposteljna soba + 2 dodatna ležišča


JEDILNICA
v kateri strežemo zajtrk